\

blog background

Wednesday, 22 May 2013

KMK ~




holla there <@

udah lama ibuk nggak update entry kat belog ibuk ni.

yeah. i know.

i'm kindda busy lately.
*busy ke malas*

wahaa, actually dua2 yakni malas and busy walaupon takdelah sebusy PM.

busy for what ? hang kan dok umah je ternak lemak.

ok. that's why the title up there named KMK.

gue busy dok isi boranglah apelah bagai.

mane nak beli barang2 nak menghambakan diri kat matrik nanti.

gi yayasan pahang lah amik duit.

weee. dapat duit.

$_$

lagipon selama ni dok update blog pakai orang punye gadget.

so, susah la sikit.

ni dah ade yang sendiri, 24 jam nak update pon boleh...

ok. dah banyak lari daripada topik.

KMK..

stands for ?

i bet you all know la.

so, isnin ni bersamaan 27 mei yakni sehari selepas birthday aku..

i will be one of  KMK's student.

sumber : incik google


after all this while aku dok rumah. dalam 5 bulan tanpa buku.

lepas ni dok menghadap buku semule dengan otak yang tepu and penoh lemak berkrim.

urrghh. i hope i can face this challenge ?!

so, lepas ni geng dengan matluthfi la cakap kedah naa..

ok. mengarot.

hmm. nak taip ape lagi ek ?

haaaa !

wish me luck bile stay tempat orang ni.

takot jugak dok kat utara sorang2 jauh gile daripada family.

manje ?

aku tak manje okeh !

ok. done for today.

till then,,


BYE BYE